אהוד קינן, חבר וקולגה לשעבר המכונה על ידי חבריו “אהוד קינן”, העלה מן האוב את התחזיות לשנת 2009 שכתבנו ביחד לפני קצת יותר משנה, ובדק איפה צדקנו ואיפה טעינו. אתם מוזמנים לבדוק אותנו בבלוג שלו, אני ערב לכך שיהיה לכם מצחיק.
ואם כבר נזכרנו בתחזיות, קבלו את התחזיות המאוחרות שלי לשנת 2010 (מינוס שבוע, כדי שלא תגידו שאני מרמה).
מזג האוויר: החורף ימשך שבועיים בדיוק, וגם בהם לא יהיה גשם אמיתי. זה לא יפריע למערכות הביוב העירוניות לקרוס בכל פעם שירד טפטוף. בסוף החורף הרשמי דני רופ יספר שלמרות שנראה שהיה מעט גשם, בעצם הגענו לממוצע הרב-שנתי אז אנחנו בסדר. לוולדרמונט תהיה נזלת, אבל בגלל שאין לו אף הוא לא יוכל לנגב אותה. אף אחד לא יגלה לדני רופ שאם לא יורד גשם בישראל במשך עשור רצוף, אז “כמעט הגענו לממוצע” זה מצב ממש ממש עגום. הקיץ יהיה חם ולח, אבל לבחורות עדיין יהיה קר ברגע שידליקו את המזגן, וכך כולנו נזיע למוות.
טלוויזיה: הטלוויזיה הישראלית תמשיך לייצר טלנובלות מחפירות, ואז לקרוא להן “דרמה מופתית”, לסווג אותן כסוגה עילית ולטעון שהן יצירות מופת. העונה השביעית של ארץ נהדרת תגמר כעבור שלושה פרקים מקוריים ושבעה לקטים, ותוכתר על ידי אותה מבקרת שהגדירה את הפרק הראשון שלה כ”גרוע ומחפיר” “העונה הטובה שלהם עד עתה”. שני כהן תודה שהיא לסבית ותהפוך לפעילה לזכויות בעלי חיים, ותסכים לתרום קצת מהאף שלה לוולדרמונט. הוא לא יסכים. ומה באמריקה? סדרות טובות יבוטלו כעבור שבעה פרקים, סדרות גרועות יחודשו לעונה שביעית ושמינית ותשיעית. הסימפסונס יגיעו לארץ הקודש, אבל לא לערוץ הראשון. מאט סמית’ יהיה דווקא אחלה דוקטור.
קולנוע: יהיה סרט אחד עם אדם סנדלר וסרט אחר עם בן סטילר, אבל בעצם זה יהיה אותו סרט בדיוק. יצאו יותר סרטים בתלת ממד ופחות סרטים עם דמויוות עמוקות. מספר הסרטים בכיכוב סת’ רוגן יהיה גדול ממספר הימים בשנה הקלנדרית. מישהו יתאכזב מהמשך של סרט שהוא ממש אהב. כולם יגידו שהם מאוד מרוצים מאמה וואטסון, אבל שמצד שני הרמיוני אמורה להיות בחורה רגילה ולא כוסית על, ככה שבעצם היא לא משהו. לוולדרמונט עדיין לא יצמח אף.
פוליטיקה: ביבי כמעט יפרק את קדימה, אבל אז בעצם לא יצליח לפרק את קדימה, לפחות שלוש פעמים. שאול מופז יריב עם ציפי לבני ואז יתפייס עם ציפי לבני לפחות שלוש פעמים. גלעד שליט כמעט ישוחרר מהשבי אבל בסוף בדקה התשעים ההסכם יגיע למבוי סתום לפחות שלוש פעמים. וולדרמונט יצטרף לש”ס, אבל בגלל שאין לו אף יודח.
אינטרנט: בנסיון נואש להחזיר ל-Wave את ההייפ שהלך לאיבוד, גוגל תחלק למשתמשים נבחרים “אנטי-הזמנות”, שיסגרו להם לסגור את חשבון ה-Wave שלהם. יפתח אתר חדש שלעומתו השימוש בפייסבוק ובטוויטר יראה לנו כהשקעת זמן נבונה ואיכותית, ולמרות זאת הוא יהפוך לאתר הכי פופולרי בעולם. בזק והוט ימשיכו להרחיב את הרשתות שלהן, ובעוד שנה נוכל לגלוש במהירויות של 20 גיגה, זאת בהנחה שנוכל לתפוס את שירות הלקוחות שלהם בטלפון כדי לשדרג. וולרמונט יפתח עמוד ב-Jdate.
חיים: ברגע שארז יחשוב “וואו, אני יכול להמשיך להפליץ תחזיות במשך שעות!” יצלצל הטלפון, וחברתו תצהיר מהצד השני של הקו שהיא הגיעה והיא מחכה לי למטה. ארז יצטרך לסיים את הפוסט באופן ממש מהיר, להתלבש ולצאת. יכול להיות שהוא אפילו יקטע משפט, או אולי אפילו מילה באמצע. וולדרמונט יגרום לארז להצטלם בעי
9 תגובות עד כה
כתיבת תגובה
[...] רונן מ”בלוג זה לחלשים” חוזה את 2010. [...]
פינגבאק מאת והרי: התחזית | חדר 404 • הבלוג של עידו קינן 01.08.10 @ 10:55אהבתי את ה”אנטי-הזמנות”, זה באמת יכול לשדרג את חווית המשתמש. חסרה תחזית על אפל וכיוון שאני נמנית על בעלי המניות שלה אני מנועה מלהגיב (רק לרמוז שהם יעשו שוב אחלה כסף מלוגו יפה ותופעת העדר).
תגובה מאת חולפת 01.08.10 @ 12:07אני טוענת שעדיין לא הוכח באופן חותך שבן סטילר ואדם סנדלר הם לא אותו אדם בדיוק.
(וערוץ אחד אשכרה טוען שהוא הולך לשדר ממש בקרוב פרקים חדשים של הסימפסונס. נחכה ונראה)
תגובה מאת יעל 01.09.10 @ 1:17אני בספק גדול אם אזכה לתשובה, אבל אני מרגיש צורך לשאול – מה מקור בדיחת הוולדרמונט?
תגובה מאת ג'ים סטיל 01.09.10 @ 13:20ג’ים: תמיד הצחיק אותי שוולדרמונט אמור להיות הבחור הכי מפחיד בעולם, ובסרטים עשו אותו מעין דובי חמודי כזה בלי אף. משהו לא הסתדר לי עם זה אף פעם, לא הצלחתי לפחד ממנו – במקסימום לרחם עליו ולתהות למה הוא עדיין לא הלך למנתח פלסטי.
תגובה מאת ארז 01.09.10 @ 14:19עידו” וולדרמונט הוא האח התאום של וולדרמורט מספרי הארי פוטר. הוא הפחות מפורסם מבין התאומים, אבל גם לו יש כוחות קסם מבעיתים, שעיקרם בעיקר לגרום לי לטעויות מביכות בכל פוסט שאני כותב.
כן כן, אני לא מאשים את עצמי על כך שאני לא מריץ חיפוש בגוגל כשאני מתקשה להזכר בשם של עצם מסויים (ובכל זאת, הארי פוטר! את הספר האחרון קראתי לפני איזה ארבע שנים), כי זה כבר ממש מטופש. הקוסמים הארורים האלה!
תגובה מאת ארז 01.10.10 @ 21:24מה שאתה אומר בעצם זה שיום אחד קראת לו וולדרמונט וצחקו עלייך ומאז זה הפך לגאג שלך ושל הגיקיאדה של YNET?
תגובה מאת ג'ים סטיל 01.22.10 @ 15:19כתיבת תגובה
שבירת שורות ופיסקאות אוטומטית, כתובת דוא"ל לא תוצג, תגי HTML מותרים:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>